Chapewerken Roel Eerdekens

Roel Eerdekens leerde jaren lang het vak bij VC Chape onder leiding van Patrick Claes uit Lummen om daarna op dezelfde manier en met dezelfde kwaliteit op zichzelf te starten.
Kwaliteit, netheid, service en stiptheid zijn kernwoorden binnen het bedrijf. Onze communicatie is daarom ook duidelijk en transparant, u weet wat u aan ons heeft.

Als chapper uit Koersel leveren wij diensten in heel Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Soorten chapewerken

De dekvloer of chape is een mengsel van zand, cement en water dat als ondergrond dient voor de eigenlijke vloerbedekking. Deze afwerkingslaag wordt aangebracht bovenop de constructieve vloer en zal glad en vlak afgewerkt worden zodat de meest voorkomende vloerbedekkingen hierop aan te brengen zijn.

Eventueel worden er additieven toegevoegd, zo kan men bijvoorbeeld de isolatiewaarde verhogen of het droogproces versnellen. 
Er zijn verschillende uitvoeringsmethoden voor chapewerken:

  • Hechtende chape
  • Niet-hechtende chape
  • Zwevende chape
  • Sneldrogende chape
  • Hellingsbeton of uitvullaag

Chapper met ervaring

Roel Eerdekens chapewerken BVBA is de aangewezen partner voor al uw chapewerken in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen. Of u nu een nieuwbouwwoning bouwt, een renovatieproject heeft of een groot project heeft dat voorzien moet worden van kwalitatief goede chape en plaatsing ? Bij ons kan u altijd terecht en onze expertise krijgt u daar gewoon bij. 

Offerte chapewerken aanvragen?

Chape geplaatst door de vakman

Vraag nu snel je offerte voor chapewerken aan en ontvang snel ons voorstel.

Offerte chapewerken aanvragen